Online koffiewinkel

Geplaatst op: 06-09-2013

Online koffiewinkels zijn de toekomst!

Webshops zijn helemaal van nu, wie denkt dat alleen kleding en media te koop zijn online heeft het mis. Alles voor een lekker kopje koffie of thee is ook online te verkrijgen. Koffietheeplaza.nl heeft een groot aanbod aan koffieapparaten, vindt hier een aanbod voor een huis, tuin en keuken koffieapparaat of vindt hier jouw professionele koffieapparaat wat jou blij maakt in de morgen. De merken lopen uiteen van het bekende Senseo tot de wat minder bekende merken zoals Kimbo.

Geen saaie koffie

Er is veel veranderd in de laatste jaren bij het drinken en maken van koffie. De extra donker gebrande koffiebonen waar ieder merk mee werkten is verleden tijd, geen bittere koffie meer met een ongezonde lading melk en suiker. Deze koffie duurde lang om klaargemaakt te worden, dit omdat het werd klaargemaakt met behulp van een filtertje , één kopje koffie was niet mogelijk, er moest direct een hele pot gezet worden.
Met de nieuwe manier van koffie zetten is het mogelijk om één kopje per keer te zetten  in plaats van een hele pot en heb je een groot assortiment aan verschillende smaken en soorten om uit te kiezen in plaats van die ene donker gebrande koffiebonen.

De simpele koffieapparaten

Of je nu een espresso of cappuccino wilt, er is altijd wel een apparaat wat geschikt is om jouw favoriete koffie klaar te maken. De moeite die je erin steekt om een kopje klaar te maken is ook helemaal afhankelijk van het apparaat dat je kiest. Kies voor een apparaat die gebruik maakt van koffiepads, zoals  het eenvoudige Senseo apparaat die te vinden is in verschillende varianten waarmee u een gewone koffie kan maken of toch kan gaan voor een lekkere cappuccino. Deze apparaten vallen tussen de prijsklasse van €85,- tot €135,-.

Kies je voor meer luxe?

Wil je echt voor professionaliteit gaan dan heb je nu ook de keuze om voor de wat grotere apparaten te kiezen, deze zijn vaak gefocust op hun design. Deze prijzen kunnen variëren van €170,- tot €1080,-.  Het verschil ligt hierbij of je voor een volautomatisch apparaat gaat of half automatische apparaten. Kies bijvoorbeeld voor een vol automatisch koffieapparaat van Delonghi, hiermee maak je in een handomdraai een lekker kopje koffie, cappuccino, thee of een glaasje warme melk. Je kan zelf de sterkte en temperatuur instellen van je kopje koffie en deze instelling zal achteraf onthouden worden door het apparaat. Verder maakt dit apparaat zichzelf schoon, geniet dus van het gemak van zo'n apparaat.

Ga voor een professionele koffie machine

Een ander soort is het half automatische koffieapparaat, deze wordt ook aangeboden door onder andere Delonghi. Dit is een duurder apparaat in zijn soort, maar dat betekent dat je ook veel verschillende soorten kopjes koffie verkrijgen, kopjes thee en warme melk. Bij een half-automatisch apparaat moet je zelf wel de gemalen bonen of pads in het apparaat doen.
Door de variëteit in het assortiment van Koffietheeplaza zal er dus altijd iets bij zitten wat bij jou past.

Thee in een cupje

Ongelofelijk maar waar, zelf het zetten van een kopje thee is in een nieuw jasje gestoken. Via de krups apparaten is het nu mogelijk om een kopje Ice tea te zetten, een doosje cups met 16 eenheden kost €5,95 via koffetheeplaza.nl. Met vele andere koffieapparaten kan er ook een kopje thee gezet worden, of misschien wil je wel een lekker winterse warme chocomel, dit laatste is ook verkrijgbaar in cups voor de krups apparaten. Ga mee in de nieuwe Nederlandse trend en drink jouw favoriete kopje koffie, thee of chocomel met een druk op de knop.

Samenvatting

Het manier van koffie en thee drinken tegenwoordig is bijna niet meer te vergelijken met die van vroeger. Het gebruik van een koffiekan en filter is allang verleden tijd. Tegenwoordig is het assortiment koffieapparaten erg groot, kies voor de nieuwe stijl van filtergebruik of ga voor de pads of cups. De keuze in de smaak en soort van koffie is ook vermenigvuldigd in de loop der jaren, bent jij meer van een kopje koffie of toch liever een lekkere verse cappuccino uit eigen keuken. Vindt jou favoriet en kies voor een van de producten op koffietheeplaza.nl